Ontdek het geheim van een gelukkig leven en kijk naar wie je werkelijk bent!

€ 89,95

Meer info

Wat wil ik in mijn leven? Wat past echt bij mij? 

€ 89,95

Meer info

Leer je drijfveren kennen en ontdek wat echt bevrediging geeft

€ 89,95

Meer info

Onze cursisten

Wat een fantastische trainingen! Ik ben veel meer van mezelf gaan begrijpen en daardoor meer van mezelf gaan houden. Ik ken mijn valkuilen, weet veel beter wat ik wil in mijn leven, en het lukt me werkelijk eindelijk te doen wat ik nooit durfde!

Irmgard de Rooij

Het is in het begin wel even wennen om bewust te gaan leven, maar het resultaat is geweldig. Het lukt me veel beter om eindelijk de dingen te doen die ik wilde doen, en vooral om mezelf continue voor te houden dat ik dit verdien. Mijn leven is een stuk leuker zo!

Miranda van Asten

Waarom heeft niemand me ooit eerder verteld hoe simpel het eigenlijk is? Wat een eye-openers! De eerste training geeft zoveel duidelijkheid over jezelf, dat je niet alleen beter kunt kiezen wát je wilt, maar met name waaróm. Dat was heel verhelderend.

Astrid Pont

Duidelijke trainingen met snelle en verrassende resultaten. Toen ik eenmaal duidelijk had welke kant ik op ging, gaf de laatste training heeft me goede tools om mijn doelen te halen. Ik ben geen enkel moment mijn motivatie verloren en ben nog steeds erg enthousiast.

Laurens Veenendaal