Verander je leven!

Mis je levenskracht en passie en heb je het gevoel dat je soms een beetje aan de zijlijn van je leven staat? Heb je wel ideeën over hoe je leven er uit zou moeten zien maar lukt het je niet dingen concreet te maken en je plannen te realiseren? In onze trainingen leer je hoe je dat het beste aan kunt pakken. Ze sluiten naadloos aan op de fases die iedereen doorloopt in zijn of haar proces naar een prettiger leven.

Wil je je levenskracht verhogen, dan doorloop je de volgende fases:

A.   Ontdekken wie je werkelijk bent en een goed innerlijk contact opbouwen, zodat je daadwerkelijk je leven kunt veranderen.

B.   Onderzoeken wat je wilt doen met de rest van je leven en mogelijkheden ontdekken die je voorheen als onmogelijk gezien zou hebben.

C.   Leren hoe je dat nieuwe leven verwezenlijkt, je doelen zo vaststellen dat je ze zeker gaat halen en enthousiast blijft

Wil jij ook starten met je nieuwe leven?

Wij hebben de ervaring, dat je het best kunt beginnen met de eerste fase. Ook als je denkt te weten wat je wilt in je leven en hoe je nieuwe leven er uit moet zien is het handig om toch met deze fase te starten. We hebben namelijk ontdekt dat heel veel mensen er gedurende de tweede of zelfs derde fase achter kwamen dat hun "ideale leven" niet op gang kwam.

Iedere keer bleek, dat hun doel niet vanuit hun innerlijk gekozen bleek te zijn, maar vanuit een andere motivatie. En daarmee was al het werk dat ze al verzet hadden, voor niets geweest. Dat is natuurlijk zonde. Met name omdat, als je je toekomst in gaat met de juiste motivatie, je er helemaal niet voor hoéft te werken. Dan zet de verandering zich namelijk helemaal vanzelf in gang. 

Meer weten?

We kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over onze trainingen. Lees daarom onderstaand de beschrijving van de trainingen A, B of C.

Of kijk naar de inhoud, de tarieven en de recensies van onze trainingen.

Onze trainingen

A
Wie ben ik?

Om daadwerkelijk je leven te kunnen veranderen, moet je eerst weten wie je bent. Als je geen goed innerlijk contact hebt met jezelf kun je onmogelijk weten wat je écht wilt in je leven. Je doet dan misschien wel leuke dingen, maar je zult ontdekken (of misschien heb je dat al ontdekt!) dat je desondanks niet voldoende bevrediging haalt uit je leven zoals het nu is. Dat komt, omdat je niet goed afgestemd bent op het grotere geheel. Leuke dingen doen is iets heel anders dan doen waarvoor je geboren bent. Het is eerder een tijdelijke afleiding dan een levensvervullend doel. 

B
Wat wil ik?

Heb je eenmaal een beter contact met jezelf en weet je al veel beter wie jij werkelijk bent, dan volgt de volgende stap: wat ga je doen met de rest van je leven? Ontdekken wat je met je leven gaat doen is ook een hele leuke en inspirerende reis. Want als je eenmaal weet wie je bent, ontdek je mogelijkheden voor jezelf die je voorheen als onmogelijk gezien zou hebben. Je ziet kansen en uitdagingen waar je vroeger alleen van durfde te dromen. In deze fase is de keuze aan jou: welk pad ga je bewandelen? Welke stap neem je als eerste? Je zult wellicht een keuze moeten gaan maken. 

C
Hoe doe ik dat?

Heb je gekozen wat je met je leven wlt doen, dan is er geen weg meer terug. je kunt en wilt niet anders meer, dan doen wat goed voor je is. Doen wat écht bij jou past. Want daarmee houd je contact met jezelf, wat zo goed voelt en je sterke maakt, en kun je uitgroeien tot ongekende hoogte. Je zult groot gaan denken. En je zult ongelofelijk ongeduldig zijn om alles wat je in je hoofd hebt, ook te gaan verwezenlijken. Maar waar begin je? Hoe kun je gedisciplineerd en doelgericht aan je toekomst werken? Hoe zet je doelen voor jezelf en zorg je dat je die doelen ook haalt? Hoe blijf je enthousiast aan je dromen werken zonder het gevoel te krijgen dat het je " toch niet lukt", waardoor je weer opgeeft?

Positief leven

Lees ons gratis E-boek!

Wil je gelukkiger worden? Dan kun je het best beginnen met leren genieten!


Meer

Onze cursisten

Wat een fantastische trainingen! Ik ben veel meer van mezelf gaan begrijpen en daardoor meer van mezelf gaan houden. Ik ken mijn valkuilen, weet veel beter wat ik wil in mijn leven, en het lukt me werkelijk eindelijk te doen wat ik nooit durfde!

Irmgard de Rooij

Het is in het begin wel even wennen om bewust te gaan leven, maar het resultaat is geweldig. Het lukt me veel beter om eindelijk de dingen te doen die ik wilde doen, en vooral om mezelf continue voor te houden dat ik dit verdien. Mijn leven is een stuk leuker zo!

Miranda van Asten

Waarom heeft niemand me ooit eerder verteld hoe simpel het eigenlijk is? Wat een eye-openers! De eerste training geeft zoveel duidelijkheid over jezelf, dat je niet alleen beter kunt kiezen wát je wilt, maar met name waaróm. Dat was heel verhelderend.

Astrid Pont

Duidelijke trainingen met snelle en verrassende resultaten. Toen ik eenmaal duidelijk had welke kant ik op ging, gaf de laatste training heeft me goede tools om mijn doelen te halen. Ik ben geen enkel moment mijn motivatie verloren en ben nog steeds erg enthousiast.

Laurens Veenendaal