Energie is een essentieel onderdeel van levenskracht. Zonder energie kun je onmogelijk levenskrachtig zijn. Veel energie hebben betekent automatisch dat je je levenskrachtiger voelt. Energie is de oorsprong van levenskracht. We hebben het dan niet alleen over fysieke energie. Het totale energetische niveau van jouw zijn bepaalt hoe je je voelt. Je mentale, emotionele en spirituele energieniveau zijn daarbij dus net zo goed van belang. 

Meer

Leef in harmonie

Harmonie is een omstandigheid waarin je in verbinding staat met je innerlijke zelf. Een toestand waarin je kunt gedijen en groeien. Een toestand waarin je niet geblokkeerd wordt maar waarin je jezelf kunt zijn. Zonder harmonie kun je jezelf niet goed ontwikkelen. Leven in harmonie betekent in staat zijn om precies datgene te doen wat jij wilt.

Meer

Laat je inspireren

Word jij vaak tot in je ziel geraakt en ben je enthousiast over wat je doet? Inspiratie betekent bezieling of levenwekkende kracht. Letterlijk betekent het "inademing", en wij zien het dan ook als voedsel voor de geest. Inspiratie zorgt ervoor dat je in beweging wilt komen en vooruit wilt gaan. Het brengt je in contact met jezelf en je diepere verlangens. Inspiratie zorgt er voor dat je na gaat denken over wat echt waardevol voor je is. Het doet je verlangen naar meer en geeft je een blik op nieuwe mogelijkheden. Inspiratie geeft energie, en maakt krachtig.

Meer

Geef je leven zin

Jouw leven krijgt zin als je weet wie je bent

Meer

Tips voor een gezond en krachtig lichaam

De kracht van water

Hoe je je voelt en gedraagt wordt voor een belangrijk deel bepaald door de hoeveelheid vocht in je lichaam.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je iedere vrijdag wetenswaardigheden en tips voor een levenskrachtig leven ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in! 

Ja ik wil tips!