Jouw doelstellingen bepalen op welke manier je de rest van je leven wilt doorbrengen. Het is heel belangrijk te weten wat je écht wilt. Werk dat idee verder uit. Niet alleen op de korte termijn, maar juist ook op de lange termijn. 

Meer

Boeddha zei het al: "Alles wat we zijn is het resultaat van wat we hebben gedacht". De manier waarop en de mate waarin je focus gebruikt, kan je leven veranderen. Het is iets waar je meestal niet aan denkt, maar een betere focus kan echt verschil uitmaken.

Meer

Wist je dat je brein drie eigenschappen heeft die ervoor kunnen zorgen dat je je gelukkig, veilig en zelfverzekerd voelt? Het geheim van een gelukkig leven is weten hoe die eigenschappen werken. Leer ze optimaal te benutten door je hersenen te sturen. Dezelfde eigenschappen kunnen je namelijk ook een onveilig en minderwaardig gevoel geven.

Meer

Iedereen heeft het vermogen om zich te concentreren, maar niet iedereen kan het even lang. Soms gaan je gedachten alle kanten op en snelt je brein van het een naar het ander. Wil je leren je beter te concentreren, dan zijn daar speciale technieken en strategieën voor. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Meer

Jouw doelstellingen bepalen op welke manier je de rest van je leven wilt doorbrengen. Het is heel belangrijk te weten wat je écht wilt en om dat idee verder uit te werken. Het op een juiste manier bepalen van je doelstellingen is een cruciaal punt in het verkrijgen van een levenskrachtiger leven.

Meer

Tips voor een gezond en krachtig lichaam

De kracht van water

Hoe je je voelt en gedraagt wordt voor een belangrijk deel bepaald door de hoeveelheid vocht in je lichaam.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je iedere vrijdag wetenswaardigheden en tips voor een levenskrachtig leven ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in! 

Ja ik wil tips!