Als je niet hebt geleerd om van jezelf te houden, kun je je hele leven op zoek zijn naar iemand buiten jezelf die jou wil laten voelen dat je de moeite waard bent. Die zoektocht is een pijnlijke, maar vooral ook onmogelijke opgave. Want werkelijk niemand zal permanent in staat zijn om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Meer

Er zijn momenten of dagen in je leven dat je je, hoe je ook je best doet, gewoon rot voelt. Misschien heb je weinig energie, ben je vermoeid, kun je nergens van genieten, ben je chagrijnig of snel geïrriteerd. Laat je daardoor niet uit het veld slaan, het is heel normaal. De meest levenslustige mensen hebben er dagen bij dat het even écht niet gaat.

Meer

Om levenskrachtig te zijn, is het van belang goed in balans te zijn in je denk- en voelwereld. Als je niet in balans bent, zijn je gevoelens en emoties over dingen vaak gescheiden. Dat betekent dat je regelmatig in conflict bent met jezelf. Dat geeft onrust en spanning in jezelf en dat is uiteraard niet bevorderlijk voor je levenskracht.

Meer

Als je vaak tegen dezelfde patronen aan loopt en wordt belemmerd door vastzittende emoties uit je verleden, als je moeilijk kunt loslaten of snel piekert, dan zit er vaak een blokkade in de weg die ervoor zorgt dat je niet in staat bent volledig te leven. Het is belangrijk daar naar te kijken omdat een blokkade niet alleen geestelijke klachten kan geven, maar ook lichamelijke klachten. Dat gaat ten koste van je levenskracht. 

Meer

Innerlijke rust, wie wil dat niet? Kalm blijven in alle omstandigheden en jezelf volledig accepteren maakt je krachtig.

Meer

Tips voor een gezond en krachtig lichaam

De kracht van water

Hoe je je voelt en gedraagt wordt voor een belangrijk deel bepaald door de hoeveelheid vocht in je lichaam.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Wil je iedere vrijdag wetenswaardigheden en tips voor een levenskrachtig leven ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in! 

Ja ik wil tips!